user pass combonuzu ayırır şöyle ( mehmet:tokmak ) şeklinde farklı farklı isimlerden oluşan combo dosyan var program bu dosyadaki user passlardan oluşan satırları ortadaki ( : ) yerde ayırıp ayrı ayrı kaydetmene yarar umarım açıklayıcı olmuşturNe işe yarıyor bu kanal bulmak için mi?
Anladım tamam. Saol bilgi içinuser pass combonuzu ayırır şöyle ( mehmet:tokmak ) şeklinde farklı farklı isimlerden oluşan combo dosyan var program bu dosyadaki user passlardan oluşan satırları ortadaki ( : ) yerde ayırıp ayrı ayrı kaydetmene yarar umarım açıklayıcı olmuştur
google playe bak birçok program var ben androit kullanmıyorum mavi renk iconlu IPTV adlı pro var sanırım onda xpanel ekleme m3u dosya ekleme ve tek kanal oynatma gibi mevcutAnladım tamam. Saol bilgi için
Peki android telefonda m3u programı var mı? Mx player hariç çünkü o liste açmıyor sadece tek kanal açıyor.
Androidde vlc player kullanabilirsin.Anladım tamam. Saol bilgi için
Peki android telefonda m3u programı var mı? Mx player hariç çünkü o liste açmıyor sadece tek kanal açıyor.
Pardon ben de denememiştim şimdi baktımda vlc de liste olarak açmıyor.Androidde vlc player kullanabilirsin.
ultimate combo maker var forumda onu kullanabilirsinA.Kadir yapabilirsen az fazla combo alsın çabuk kitleniyor program.Bu sorun kalkarsa 1 numara olur bilen arkadaş varsa bu tip ayırma programı yazarsa faydalanabilirm.
Teşekkürler.
tesekküler
[Gizli içerik]
iptvspor.com™ ©2016-2023 Tüm Hakları Saklıdır