Red 

Yönetici
Red
Katılım
2 Haz 2016
Mesajlar
963
Beğeniler
49,886
Puanları
113
Merhaba arkadaşlar;

Xtream codes firması Avrupa merkezli bir operasyonla pasivize edildi. Bildiğiniz üzere iptv sunucularından yayınları binlerce kullanıcıya dağıtabilmek için kullanılan script olan xtream codes artık çalışmamakta. Tüm dünyadaki iptv panel sahipleri panellerine erişememekte.

Operasyon Avrupa merkezli ve 5 ülkede yapılan bir operasyon. Alternatif scriptler denenip test edilip stabilliği sağlanana kadar iptv piyasasında tüm dünyada hayat durmuş vaziyette. Devletler bu işin merkezi konumunda olan xtream codes firmasına operasyon düzenleyerek iptv ye tüm dünyada büyük darbe vurdular. Süreç yakın takibimizde ve alternatifler için çalışmalar sürmektedir.

Gerekli bilgilendirme yapılmaya devam edilecektir.
 

Sokakkedisi1979

  Üye
Katılım
24 Şub 2019
Mesajlar
1
Beğeniler
1
Puanları
3
Yaş
44
Konum
İstanbul
Bilgi için teşekkür ederim sizin yazınızı okuyunca babamı aradım ona aldığım cihazda xtream codes var denemesini istedim yayın açılıyor mu diye?

Sorun yok yayınlar açık dedi inşallah kapanmaz ustam.
 

kasimpasali

  Üye
Katılım
28 Mar 2018
Mesajlar
3
Beğeniler
4
Puanları
3
Yaş
67
Konum
istanbul
cihazda xtream codes var diyorsun kullandığımız panel de xtream codes oldugunu nasıl anlariz?
 

Red 

Yönetici
Red
Katılım
2 Haz 2016
Mesajlar
963
Beğeniler
49,886
Puanları
113
Arkadaşlar forumda paylaşılan iptv linkleri olsun satın aldığınız iptv ler olsun %99 u xtream codes ile sizlere iletilir. Xtream codes bir yazılım. İptv yayıncılığı için sunucular alınır ve o sunuculara kanal eklemek üyelik açmak o kanalları düzenlemek sunucu dengelemek ve sunuculara iptv için işlevsellik kazandıran olmazsa olmaz bir yazılım. Bu firmaya baskın yapılmış ve kapatılmış Süreç nasıl ilerler xtream codes bu olaydan kendini ben yayın değil yazılım satıyorum diye aklayabilirmi bilmiyoruz. Mantık olarak sadece yazılım firması. Olaydan kendini sıyırsa bile bu süreç uzar. Adli bir olay çünkü. Olayı daha net anlamanız açısından şu örneği vereyim. Örneğin android telefonlarda android yazılımı yasaklanır ve kapatılırsa sonuç ne olur? Boş telefon haline döner. Sonra ararız ve android değil de bu cihaza başka hangi yazılım kurarsak telefonu kullanmaya devam edebiliriz. Olay tam da bununn gibi. android telefonun işletim sisitemi gibi düşünün. ya da pc de windowslar yasaklanırsa alternatif yazılımlar var linux gibi onlar kurularak cihaz kullanılabilir. xtream codes bu noktada tam da windows gibi ya da android gibi bir işlevi var. Artık geri döndürülemez bir şekilde kapatılırsa xtream codes firması bu büyük bir olay ve dünyada iptvlerin %99 u bu sistemi kullanır. Alternatif gelişmiş sistemlere geçene kadar tüm dünyada iptv sektörü biraz yara almış gözüküyor. Alternatifler scriptler için herkes test etme araştırma sürecinde zaten. Eski yayınlar şuan çoğu kişide izlenmekte. Ama sunucular yawaş yawaş tamamen düştükten sonra peyderpey bütün yayınlar gidecek. Yayını olanlar izlemeye devam etsinler alternatif yönteme illaki geçilecek. Bu süreç tüm dünyada sancılı olacak. Süreç yakın takibimizde zaten. Gerekli bilgilendirme yapılmaya devam edilecektir.
 

BlackCowboy 

  Süper Moderatör
 VIP Üye
Katılım
24 Kas 2018
Mesajlar
2,832
Beğeniler
22,309
Puanları
113
Konum
Türkiye
Sevgili @RedRuzgar ve iptvspor ailesi,
@RedRuzgar sana, sağduyulu vicdanına ve dürüstlüğüne özellikle teşekkür etmek istiyorum. Forumdaki arkadaşlar merak edecekler neden diye!!!
Benim tavsiyem ve yönlendirmem ile İsviçre ye satmış olduğun iptvspor üyelikleri ile alakalı. Malum tüm dünyada iptv üyelikleri çalışmamaya başladı. Dün akşamda İsviçre den arkadaşlarım beni aradı ve sadece kendi üyeliklerinin yani iptvspor üyeliğinin çalıştığını, diğer tüm komşu ve tanıdıklarının üyeliklerinin çalışmadığını ve bozulduğunu ileterek bana teşekkür etti (çalışmayan yabancı üyeliklerin fotolarını gönderdi) ve malum maçları 3-4 komşu birlikte iptvspor kalitesi ile izlediklerini iletti. Açıkçası gururlandım. Hem kendi adıma, hem senin (@RedRuzgar) adına hemde iptvspor ailesi adına.
Hepimiz biliyoruz ki birgün (belki yarın, belki haftaya, belki birdahaki aya) iptvspor üyeliklerin de de sıkıntı yaşanabilir. Malum dünya yaşıyor sıkıntıyı ama bir kez daha gördüm ki bu forum (@RedRuzgar, @Birr, @jOker, @mrtkrks ve tüm diğer değerli üyelerimiz) alanının en kaliteli ve en dürüst servis sağlayıcılarından bir tanesi.
Şimdi bazı arkadaşlar reklam yapıyorum zannedebilir ama isteyenlere İsviçre de çalışmayan iptv üyeliklerinin canlı resimlerini ve çalışan iptvspor un canlı resimlerini gönderebilirim. Zaten sizlerde yani üyeliği olanlarda dün akşam gayet sorunsuz bir şekilde tüm canlı maçları izlediniz.
Bugün ya da yarın kapansa veya geçici sıkıntılar yaşansa dahi @RedRuzgar ve iptvspor ailesi kalitesini ispatladı. Bir kez daha teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Red 

Yönetici
Red
Katılım
2 Haz 2016
Mesajlar
963
Beğeniler
49,886
Puanları
113
Arkadaşlar yeni sisteme geçişler yapıldı ve hiçbir kopukluk olmadan hersey yolunda. Stabillesmesi ici sürec gerek. Bu sürecte bazı kanallarda sorunlar yasayabiliriz. Her zaman olduğu gibi bu sıkıntılı sürecte de bizlere güvendiğiniz ve sabrınız icin tesekkür ediyoruz. Büyük bir sorun sürecindeyiz belki ama tüm dünyada yayınlar gitmişken bizler her zaman olabilen ufak kesintiler dışında sorun yaşamadık ve buradayız. Burada olmayı da sürdüreceğiz. Çözüm varsa bunu ilk sunan iptvspor.com olacaktır. Bunu unutmayın. Güvenen ve bu sürecte anlayış gösteren tüm üyelerimize tesekkür ediyoruz. Yukarıda @BlackCowboy nickli moderatörümüzün yazdığın doğru bir olay. O kendi referans olduğu kişileri örnek göstermiş. Bu örneklerin yüzlercesi bende de mevcut. Tüm dünyada iptv panelleri çökmüşken bizim panelden izleyen üyelerimiz arkadaşlarını da bu zevkten mahrum bırakmamış :) iptv hizmetinde bizi tercih eden üyelerimiz başka yerden alan arkadaşlarını kendilerine davet ederek hem baya bir hava atmış hem de birlikte izlemişler. Bunları öğrenmek duymak bilmek güzel şeyler.

Yeni script için gerekli ayarlar yapıldı ve suan hersey normal. En iyi hale getirene kadar sürekli uğraşmaktayız zaten. Coğunun piyasadan cekildiği yokolduğu ve insanları dolandırıp gittiği bu sürecte biz buradayız ve hep olmaya devam edeceğiz.
Bilgilendirme yapılmaya devam edilecektir.
 

orko07

  Üye
Katılım
11 Eyl 2018
Mesajlar
5
Beğeniler
11
Puanları
3
Yaş
49
Konum
antalya
Emekleriniz ve çabalarınız için teşekkür ederim. Böyle bir platforma dahil olduğum için çok mutluyum. Tekrar emeklerinize ve çabalarınız sağlık
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Davil

  Üye
Katılım
21 Eki 2018
Mesajlar
14
Beğeniler
18
Puanları
3
Yaş
36
Konum
İSTANBUL
Fena darbe olmuş uzun zamandır aktif değildim. zor ama gerçek.. her ülkede yapılmış operasyon
 

ENOX

  +Üye
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
235
Beğeniler
9,669
Puanları
93
Birçok iptv servis sağlayıcısının, xtream codes e yapılan operosyonla kapatılmasından sonra,pılını pırtını toplayıp kaçtığı üyelerini hiçe sayıp yüzüstü bıraktığı bir zamanda görülüyorki iptvspor.com™ kalitesini anında farkettirdi. Diğerleri kepenk kapatıp kaçarken Redrüzgar nasıl üyelerimi mağdur etmeden hizmet veririm diye çabaladı. ve de kimseyi mağdur etmedi. Kıytırık adı sanı belli olmayan yerlere gidipte dolandırılmamak için ben de iptvspor.com™ dan iptv üyeliği satın aldım. Yayınları çok kaliteli, hiç takılma donma yok. Önce Redrüzgar a sonra bütün arkadaşlara verdikleri emek ve destekten dolayı teşekkür ediyorum saygılarımla..
 

chucky45

  Üye
Katılım
1 Haz 2017
Mesajlar
2
Beğeniler
8
Puanları
3
Yaş
33
Konum
Manisa, Turkey
Yayınlar operasyon görmemiş gibi kriz hiç vurmadı diyebiliriz bu kesintisiz yayın için adminlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır emeğinize sağlık bir çok iptv satıcıları dolandırıp kaçmış siz ise tam aksine her türlü sorun ile mücadele edip bizleri bilgilendirmekten çekinmediniz teşekkürler iptvspor ailesi
 
Üst Alt