merhaba arkadaşlar 49uf507 model televizyonum var, evimde 75 mgbite kadar hıza ulaşan ping süresi ortalama 7-12 ms arasında olan internet hizmeti kullanıyorum , pc yi kablo ile modeme bağladığımda fast.com üzerindeki ölçüm 50-60 mbps aralığında geliyor. aynı kabloyu çıkarıp tv ye takıyorum , tv nin tarayıcısından fast.com adresine girerek ölçüm yapıyorum hızım 10-15 mbps aralığında görünüyor. telefonumdan kablosuz olarak aynı site üzerinde ölçüm yapıyorum minimum 40 mbps geliyor.
bu hızlara rağmen ip tv izlerken donmalar oluyor , acaba bu donmalar ip tv aldığım yerin server kalitesinden mi yoksa benim internet bağlantımdan veya tv den kaynaklı mı? nasıl çözebilirim?
aslında merak ettiğim televizyonlarda ethernet portlarında bir sınır varmıdır? 10 mgbite kadar destekli vs diye.
televizyonda smartiptv uygulamasını kullanıyorum.
işin enteresan tarafı aynı ip tv server dan bir arkadaşım daha aldı , aynı internet servis sağlayıcısından hizmet alıyoruz aynı hızlarda internetimiz var ama onda donma takılma olmuyor. o ip tv yayınlarını hiremco marka bir uydu alıcısı ile izliyor.
bu hızlara rağmen ip tv izlerken donmalar oluyor , acaba bu donmalar ip tv aldığım yerin server kalitesinden mi yoksa benim internet bağlantımdan veya tv den kaynaklı mı? nasıl çözebilirim?
aslında merak ettiğim televizyonlarda ethernet portlarında bir sınır varmıdır? 10 mgbite kadar destekli vs diye.
televizyonda smartiptv uygulamasını kullanıyorum.
işin enteresan tarafı aynı ip tv server dan bir arkadaşım daha aldı , aynı internet servis sağlayıcısından hizmet alıyoruz aynı hızlarda internetimiz var ama onda donma takılma olmuyor. o ip tv yayınlarını hiremco marka bir uydu alıcısı ile izliyor.