Bilgi Netlfix'in Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu anlattığı mini dizisi Rise of Empires Ottoman

collo1

  +Üye
Katılım
3 Ara 2017
Mesajlar
320
Beğeniler
1,049
Puanları
93
Yaş
40
Konum
kayseri
Değerli ziyaretçimiz; içeriği görüntüleyebilmek için Giriş Yap veya Kayıt Ol to view URLs content!

Dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti Netflix, yeni belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman’dan ilk detayları paylaştı. Başrollerini Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in paylaştığı belgesel dizi 24 Ocak 2020’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

Netflix'ten Osmanlı belgesi: Rise of Empires: Ottoman
Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan, yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstlendiği belgesel dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor. Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen Rise of Empires: Ottoman altı bölümden oluşuyor.

Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.
 
Son düzenleme:

karayilan

  Üye
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
6
Beğeniler
2
Puanları
3
Yaş
65
tesekkür ler süper bir Bilgi kesinlikle izleyecegim
 

c311at 

 VIP Üye
Katılım
27 Eki 2019
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Puanları
1
Yaş
39
Konum
bitlis
Osmanlıya her seferinde barbar ve medeniyetsiz diyen bir adamın danışmanlığında çekilen bir yapım nasıl gerçekçi olur.Yine gençleri yalan yanlış bilgilerle dolduracaklar.Her aklı başında insan kendi tarihini ve atalarını kendi araştırır öğrenir.
 
Üst Alt