Destek Philips smart tv oynatma başarısız sorunu

rsrs0101

Üye
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Benim sorunum; bu sitede paylaşılan linkleri bilgisayarımda açıyorum donma kesilme yok ancak philips smart tv de açınca ilk başta 10 15 saniye yayın var sonra oynatma başarısız diyor. bu sorunu nasıl çözebilirim sizce? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

rsrs0101

Üye
ss-iptv den izliyorum daha doğrusu izlemeye çalışıyorum. uygulama galerisinde player yok maalesef. ama şöyle birşey diyebilirim ben kendi listemi yapınca yayın kapanmıyor sorunsuz izleniyor 40 45 dk kadar sonra kapanıyor tekrar düzeliyor. sorun burda paylaşılan linklerde mi yoksa tv de mi anlamadım. pc de sorunsuz açılıyor nedense smart tv de oynatma başarısız diyor.

berkant03

Üye
phlips malesef böyle kardeşim ssiptv randımanlı çalışmıyor o yüzden kanal yüklemek bile dert oldu ss iptv malesef phlips smart tv önemi vermiyor

temel reis

+Üye
aslında hepsinde kopma oluyor fakat otomotik kendisi başlattığı için belli olmuyor bilmiyorum phlips bazı modelleri android eğer sizinkinde androidse pek sorun olacağını sanmıyorum ama sizinki değil galiba samart bölümünde anka iptv player olsaydı çok sağlıklı izlerdin bir araştır belki vardır

rsrs0101

Üye
yok sadece ssiptv var. ya benim şaşırdığım şey kendi yaptığım m3u larda sıkıntı olmazken burdan indirip ssiptv ye attıklarım çalışmıyor. 10 15 saniye görüntü var sonra yok oynatma başarısız diyor. orasını anlamadım neden öyle yapıyor. pc de sorun olmuyor ama smart tv de oluyor.

temel reis

+Üye
Kendi kullandığın iptv kullanıcısı daha az olduğundan donma yapmaz başka türlü farketmez

reflex

Üye
ss-iptv den izliyorum daha doğrusu izlemeye çalışıyorum. uygulama galerisinde player yok maalesef. ama şöyle birşey diyebilirim ben kendi listemi yapınca yayın kapanmıyor sorunsuz izleniyor 40 45 dk kadar sonra kapanıyor tekrar düzeliyor. sorun burda paylaşılan linklerde mi yoksa tv de mi anlamadım. pc de sorunsuz açılıyor nedense smart tv de oynatma başarısız diyor.
Oynatıcıdan değil de listelerden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü bu linkler tek kişilik kamuya açık olan linkleri çok kişi kullanınca ister istemez yayından atar donar hatta izlenecek gibi olmaz. Donmaması için kendinize ait linkinizin olması gerekiyor. Onlarda genelde ücretli. Bazı test veren siteler var onlardan test alın mesela 2 günlük test al bir de o şekilde dene muhtemelen donma yapmayacaktır.

Üst Alt