Haber RTÜK IP TV'ler Hakkında İnceleme Başlattı

collo1

  +Üye
Katılım
3 Ara 2017
Mesajlar
320
Beğeniler
1,049
Puanları
93
Yaş
40
Konum
kayseri
Reklam Kurulu, yasa dışı maç izlemek için kullanılan IP TV'ler hakkında inceleme başlattı.
gmbJt8.png

Reklam Kurulu, hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki maçların şifresiz olarak izlenmesine olanak sağlayan, bununla birlikte belgesel, haber ve sinema kanallarını farklı üyeliklerle sunan IP TV'ler hakkında kapsamlı bir inceleme başlattı.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, RTÜK'ten yayın lisansı veya işletme izni almaksızın yayın yapan bu tür platformlarla ilgili önümüzdeki süreçte ciddi yaptırımlar gelebilir. Şifreli kanalların abonelik dışı kullanımına izin veren ve cüzi bedellerle abonelere yasal olmayan imkanlarla maç izleten bu tür platformların haksız kazanç elde ettiği ve bu sebeple piyasada haksız rekabet oluşturduğuna değinildi.

Bundan sonraki süreçte tüketicilere, internet üzerinden ulusal platformların ve kanalların yayınını illegal olarak yapan ve usülsüz abonelik tesis eden firmalara 69 bin 86 TL idari para ve yayın durdurma cezası verilmesine karar verildi.
 

malubu

  Üye
Katılım
20 May 2017
Mesajlar
17
Beğeniler
41
Puanları
13
Yaş
46
Konum
Kocaeli
iptv biter başka maceralar başlar sıkıntı yapmayın uydu dostları herşey danışıklı dövüş biraz nette araştırma yapın bu işleri yapanlar neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar
 

aslan14

  Üye
Katılım
9 Ağu 2016
Mesajlar
4
Beğeniler
5
Puanları
3
Yaş
49
bundan bişey çıkmaz önlem almaları zaten mumkun deyıl yani çaresizce izleyecekler iptv izlerken ip alsalar bıle cevap hazır yabancı ulkenın yayınlarını ızlıyorduım bu dedıgım ımkansız zaten
 
Üst Alt